Selectie Anderlecht - Lierse

VRIJDAG, 24 DECEMBER 2010, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu zondag, op tweede kerstdag, ontvangt Anderlecht Lierse. Coach Ariël Jacobs kan voor deze partij rekenen op zijn volledige kern, behalve Badibanga, eschacht en Kouyate, die al een tijdje out zijn. Jan Polak is weer speelklaar.


De Tsjech zat zondag tegen Club Brugge nog op de bank wegens ziekte. Gisteren kon hij voor het eerst weer met de groep meetrainen. Zondag moet hij dus weer paraat zijn.

Een klein vraagteken staat wel achter de naam van Kanu. De Braziliaan sukkelt met een zware kneuzing van de quadriceps en trainde deze week nog niet met de groep. Vandaag hervat hij de individuele training en mogelijk sluit hij ook al aan bij de groepstraining.

Ook Lucas Biglia maakt deel uit van de kern, maar Jacobs wil met hem geen risico's meer nemen. "Het belangrijkste is dat hij in januari volledig fit is en met ons op stage naar La Manga kan trekken", zo klinkt het.

Selectie: Barrios, Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chavarria, Cordier, De Sutter, Diandy, Kanu, Gillet, Juhasz, Kabananga, Kljestan, Lecjaks, Legear, Lukaku, Mazuch, Marecek, Polak, Proto, Rnic, Schollen, Suarez en Wasilewski.



anderlecht-online forum