Roef: "Een realistische keuze maken"

MAANDAG, 1 APRIL 2019, 08:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nu hij beslist heeft om niet bij Waasland-Beveren te blijven, kan Davy Roef zijn zoektocht naar een nieuwe club starten. De 25-jarige doelman wil niet overhaast te werk gaan. "Ik wil een realistische keuze maken. Bij een topclub zal ik geen eerste doelman zijn", vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Waasland-Beveren wilde ver gaan om Roef definitief over te nemen. De club was bereid om Anderlecht 750.000 euro te betalen en voor Roef lag er een mooi salaris klaar. "Over het financiële kon ik zeker niet klagen. Daaraan ligt het zeker niet", zo verklaart Roef zijn vertrek. De doelman wil sportief hogerop. Steeds naar onder kijken, dat vreet. "Elke match onder druk voetballen en elk foutje dat fataal kan zijn, dat is niet evident."

Waar de toekomst ligt, weet Roef nog niet. "Ik heb nog niets op het oog. We zien wat het wordt en ik houd alle opties open. Het buitenland? Ik heb er al eens van geproefd en dat viel niet tegen. Dus waarom niet." Roef wil naar eigen zeggen een realistische keuze maken. "Bij een topclub zal ik geen eerste keuze zijn en ik wil spelen. Maar ik ga de concurrentie natuurlijk niet uit de weg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.