Mertens: "Anderlecht? Is een mooie club"

WOENSDAG, 22 DECEMBER 2010, 08:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De laatste tijd wordt de naam van Utrecht-Belg Dries Mertens opnieuw in verband gebracht met Anderlecht. Het Nieuwsblad polste hem over de interesse. "Die is niet concreet, dus ik kan er niet veel over zeggen", zo klonk het.


Mertens, die in zijn jeugd even bij Anderlecht speelde en ook supporter is van paars-wit, gooit momenteel hoge ogen in Nederland. Vorig jaar werd hij er verkozen tot op één na beste voetballer, na Ajax-goalgetter Luis Suarez, en dat wekt natuurlijk interesse van topteams.

"Toch zie ik mezelf nog niet meteen naar een groot kampioenschap vertrekken", aldus Mertens. "Een tussenstap zou ideaal zijn. Anderlecht? Dat is een mooie club, ja."

Een transfer in januari lijkt echter uitgesloten. Mertens verlengde onlangs zijn contract tot 2014 met de belofte het seizoen zeker in Utrecht uit te doen. Bovendien zou Anderlecht Mertens vooral willen halen indien Boussoufa vertrekt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.