Verschaeren traint ook nog bij U21

DINSDAG, 19 MAART 2019, 06:47 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Het is niet al voetbal wat de klok slaat bij Yari Verschaeren. De Anderlecht-revelatie studeert ook nog en dat neemt hij ernstig. Zo staan maandag en dinsdag de studies centraal. Dat betekent dat de middenvelder die dagen niet meetraint met de A-kern, maar met de U21.

Op maandag en dinsdag zit Verschaeren net als elke jonge kerel van 8.30 tot 16 uur op school. Nadien trekt hij naar de club om te trainen. Op maandag is dat een uitlooptraining, individueel of met de U21. Op dinsdag traint hij sowieso met de U21. Deze jongens trainen na schooltijd, terwijl de A-kern overdag traint.

Woensdag sluit Verschaeren aan bij de A-kern. Dan gaat hij eerst een uurtje naar school, om op de club te zijn wanneer om 10.30 uur de ochtendtraining start. Donderdag heeft de A-kern een dag vrijaf en dan staan de studies weer centraal.

De zwaarste dag is vrijdag. Dan is er eerst een uurtje school, daarna ochtendtraining bij Anderlecht, vervolgens weer een uurtje school en tot slot de namiddagtraining. Vrijdagavond gaat Verschaeren, als het past, ook naar zijn thuis in Kruibeke. De rest van de week verblijft hij op internaat in Anderlecht. 

Bron: Het Laatste Nieuws (Pieter-Jan Calcoen, Jonas Van de Veire)anderlecht-online forum