Anderlecht wil spelers uitlenen na winterstop

DONDERDAG, 16 DECEMBER 2010, 10:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wil een aantal jongeren na de winterstop speelgelegenheid laten opdoen bij andere clubs. Zo zouden Chavarria, Kabananga en Diandy tijdelijk het Astridpark verlaten. Ook FC Brussels hoopt enkele jongeren te kunnen huren.


De voorbije maanden kwam Pablo Chavarria amper aan spelen toe. De komst van Veselinovic lijkt dit niet te zullen verbeteren. "Voor Chavarria gaan we in januari een oplossing zoeken", vertelt Herman Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "Wij zouden hem graag bij een Belgische eersteklasser onderbrengen maar wellicht kiest hij zelf voor het buitenland."

Naast Chavarria zouden ook Cristophe Diandy en Junior Kabananga na nieuwjaar tijdelijk bij een andere eersteklasser worden gestald.

Brussels

In nasleep van de transfer van Veselinovic raakte ook bekend dat Anderlecht enkele spelers zal uitlenen aan buur FC Brussels. Volgens Brussels-voorzitter Johan Vermeersch zullen vier spelers de overstap maken. Barrios en Siani worden al genoemd en hier komen mogelijk enkele jonge talenten uit de beloftenploeg bij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.