Veselinovic: "Anderlecht is de juiste keuze"

DONDERDAG, 16 DECEMBER 2010, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dalibor Veselinovic toonde zich bij zijn voorstelling erg gelukkig bij zijn transfer. "Anderlecht is de keuze van mijn hart", zo vertelde hij. "Brugge en Standard namen ook contact op, maar mijn de keuze heel snel gemaakt."


"Toen ik bij Brussels aankwam, heb ik mezelf altijd gezegd: ik moet zo goed mogelijk spelen, goals scoren en dan zal ik op een dag de kans krijgen om naar Anderlecht te gaan", aldus Veselinovic.

"Ik besef heel goed dat tweede klasse niet te vergelijken is met eerste klasse, maar ik geloof in mijn kwaliteiten en ik ben er zeker van dat ik zal blijven scoren en me dankzij de hulp van de trainers zal kunnen aanpassen aan deze club."

Veselinovic heeft dan ook geen schrik van de concurrentie van Lukaku en De Sutter. "Het zijn grote namen, maar dat doet je net harder werken en duwt je naar een hoger niveau. Ik weet dat het goeie spelers zijn, maar ik geloof vooral in mezelf", aldus de strijdvaardige Serviër.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.