Italiaanse pers ziet Kompany al bij Inter

VRIJDAG, 8 OKTOBER 2004, 10:54 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport pakte gisteren op de voorpagina (én binnenin) groot uit met het nieuws als zou Inter Milaan van plan zijn in januari een optie te nemen op Vincent Kompany.

Inter zou het Anderlechttalent, de eerste keuze van coach Mancini, dan in juni voor 15 miljoen euro willen overnemen en stuurt morgen een scout naar Spanje-België.
Kompany's zaakwaarnemer zegt alvast dat er noch met hem noch met Anderlecht al contact was, Kompany zelf reageerde met de bekende cool .

"Ik ben niet geschrokken: ik kan geen Italiaans", zei hij luchtig. "Als je bij de nationale ploeg zit, leef je een beetje in een cocoon en focus je je volledig op de komende wedstrijd. Ik weet wél altijd iets over wat er verteld of geschreven is, maar momenteel doet dit absoluut niet terzake. Er is vorig seizoen al zoveel gesuggereerd: één artikeltje minder of meer. Ik hecht er niet zoveel waarde aan."

Of de belangstelling Kompany dan helemaal níks doet? "Ik kan alleen maar een beetje trots zijn, dit is een erkenning van mijn prestaties. Alleen denk ik nu echt niet aan een transfer, en ik zie me in januari daarover ook niet rond de tafel gaan zitten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.