Brussels beslist over transfer Veselinovic

DINSDAG, 14 DECEMBER 2010, 14:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht bereikte gisteren na drie uur onderhandelen een akkoord met Dalibor Veselinovic. De Serviër kan er voor 4.5 jaar tekenen. Het is nu wachten op een overeenkomst met FC Brussels en dat belooft niet makkelijk te worden.


Tijdens de onderhandelingen die Veselinovic met zijn zaakwaarnemers Dejan Veljkovic en Fotis Moukas gisteren voerde in het bureau van Herman Van Holsbeeck, belden ook Luciano D'Onofrio en Luc Devroe nog om hem te overtuigen voor Standard of Club Brugge te kiezen. Zonder succes, want Veselinovic heeft zijn zinnen op Anderlecht gezet.

De factor Vermeersch

Het enige die de transfer nog kan tegenhouden, is Brussels-voorzitter Johan Vermeersch en dit zou nog wel eens moeilijker kunnen worden dan verwacht. Vermeersch heeft het al een tijdje niet erg begrepen op Anderlecht. "Jaren geleden zorgde ik voor subsidies voor alle Brusselse clubs. Van Anderlecht kreeg ik nog nooit een merci", zo vertelt hij.

"Spanningen zijn normaal, als je veel doet en niets terugkrijgt. Dat maakt het in de zaak-Veselinovic heel moeilijk, mentaal én emotioneel. Maar ik zal in eer en geweten beslissen", aldus Vermeersch. "Binnen de twee dagen komt er een beslissing. Maar Dalibor is nog niet van Anderlecht. Club Brugge, Torino (Ita) én ook Standard kunnen nog altijd."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.