Anderlecht en Zulte praten over Colpaert

MAANDAG, 13 DECEMBER 2010, 15:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Steve Colpaert heeft Anderlecht onderhandelingen opgestart met Zulte-Waregem om hem naar Brussel te halen. Het Laatste Nieuws meldt verder dat paars-wit ook aan Mijat Maric van Lokeren denkt om de defensie te versterken.


"De interesse van Anderlecht is heel concreet en er wordt nu onderhandeld op het niveau van de clubs", zo vertelt Colpaert in Het Laatste Nieuws. "Anderzijds heb ik gehoord dat de transfer niet meer tijdens de winterstop zou afgerond kunnen worden en dat de overgang eigenlijk maar voor volgende zomer gepland staat."

Maric, Odoi, Moisés

Dat het Anderlecht menens is om een extra verdediger aan te trekken, is intussen wel duidelijk. Behalve Colpaert worden ook Mijat Maric (Lokeren), Denis Odoi (Sint-Truiden) en de Braziliaan Moura Pinheiro Moisés (Sporting Braga) in de gaten gehouden.

Deze laatste is een 31-jarige Braziliaanse centrale verdediger die dit jaar met Braga in de Champions League speelt. Hoewel hij basisspeler is, wil hij wanneer zijn contract in juni afloopt toch andere oorden opzoeken.

Bron: Het Laatste Nieuws



anderlecht-online forum