Boussoufa: "Moeite met Lokeren na de rust"

MAANDAG, 13 DECEMBER 2010, 13:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa slaagde er bij zijn rentree niet in Anderlecht naar de zege te leiden. "We waren veel te ongeduldig", zo klonk het na de partij. "Al vond ik ons in de eerste helft nog wel goed voetballen."


"Voor de rust ging de bal goed rond. Alleen konden we ons speloverwicht niet verzilveren in doelpunten. En hoe langer dat het doelpunt uitblijft, hoe moeilijker het wordt", aldus Boussoufa in Het Laatste Nieuws.

Na de rust vond Boussoufa Anderlecht wel niet goed. "Lokeren pakte het in de tweede helft anders aan en daar hadden wij het behoorlijk moeilijk mee. We zochten te snel de lange bal op. We hadden Lokeren achter de bal moeten laten lopen en hen moe maken. In dergelijke gevallen merk je dat nog een aantal spelers onder hun niveau spelen."

Boussoufa reageerde na de match ook op de uitsluiting van Persoons. "Ik ging recht op de goal af en voelde een tik tegen mijn voet. Ik zeg niet de Persoons het opzettelijk heeft gedaan of me bewust onderuithaalde, maar ik voelde alleszins dat ik werd neergehaald."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.