Obradovic: "Karma is a bitch"

ZATERDAG, 9 MAART 2019, 08:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Obradovic verdween begin dit seizoen naar de B-kern. Na de komst van Fred Rutten kreeg hij een nieuwe kans en pakte die met beide handen. De heren die hem naar de B-kern verwezen zijn er niet meer, Obradovic wel nog: "Hoe ze mij behandelden kregen ze als een boomerang terug."

Obradovic heeft diep gezeten na zijn verwijzing naar de B-kern, maar hij herpakte zich. Hij gooide zijn manier van leven, eten, slapen helemaal om. De Serviër heeft geleerd uit die periode. 

"Alles is eigenlijk begonnen bij Luc Devroe, hij wou mij niet meer, hij wou frisse nieuwe spelers. Ik kan daar begrip voor opbrengen, hadden ze mij dat toen persoonlijk gezegd in een gesprek. Maar ik wist van niets, moest apart trainen en kreeg geen uitleg. En zie nu, zowel Devroe als Hein Vanhaezebrouck zijn al uit beeld bij de club. De manier waarop ze mij toen hebben behandeld is als een boomerang terug in hun gezicht gekomen."

Einde contract

De Serviër is aan het einde van het seizoen einde contract maar als het aan hem ligt voetbalt hij ook komend seizoen voor RSC Anderlecht: "Maar dat is voor later, eerst moeten we play-off 1 halen", is Obradovic duidelijk, "Als we zeker zijn van play-off 1, ga ik wel eens met Michael Verschueren praten. Ik voel mij hier goed en ook mijn vrouw en kinderen voelen zich goed in België."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.