Jacobs: "Blij dat Wasilewski scoorde"

MAANDAG, 6 DECEMBER 2010, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de overwinning tegen Zulte-Waregem heerst bij Ariël Jacobs vooral een gevoel van opluchting. "Het was geen goeie wedstrijd", zo besefte hij. "1-1 zou correcter geweest zijn, maar zulke punten wegen door in de eindafrekening."


"Zulte Waregem leek door de omstandigheden al blij te zijn met een punt", aldus Jacobs voor de camera van Belgacom TV. "Ik was al blij en opgelucht dat Marcin Wasilewski scoorde. Na de rust hebben we onszelf in de problemen gebracht."

Wat de Anderlecht-coach wel kwaad maakte, was het uitbundige vieren van het doelpunt van Wasilewski. "Gelukkig stond er van ons nog iemand op het veld van Zulte Waregem. Wij hadden twee man aan de middencirkel, de rest stond in een hoekje. Als de ref laat aftrappen, hebben we een probleem."

"Hoe blij ik voor Wasilewski ben? Dat kan ik niet uitleggen, dat is heel emotioneel. Dat hij nog niet wil reageren, moet je begrijpen, hij komt van ver."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.