Bleek Anderlecht toch voorbij Zulte Waregem

ZONDAG, 5 DECEMBER 2010, 20:16 - Skyhawk

Een slap Anderlecht heeft op de valreep Zulte Waregem kunnen kloppen. Paars-wit creëerde amper kansen en kwam op voorsprong via de terugkerende Wasilewski. Marival maakte gelijk en kort voor het einde legde Lukaku de 1-2 vast.

Anderlecht speelde een ongelooflijk zwakke partij. De eerste helft was ronduit saai. Meer dan een paar afstandsschoten waren er niet te bespeuren. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong. Wasilewski kopte op corner binnen. De Pool stond voor het eerst sinds zijn zware blessure in de basis.

De thuisploeg knokte zich na de rust in de wedstrijd. Na een knappe aanval scoorde Marival de gelijkmaker. Zulte trok naar voren en voetbalde nog een paar kleine kansen bijeen. In de slotfase pleegde Anderlecht nog een hold-up. Na eindelijk eens een gelukte aanval, werd een verder onzichtbare Lukaku in stelling gebracht. Hij aarzelde niet en legde de 1-2 vast.