"Normaal dat vraag over play-off 1 blijft gesteld worden"

VRIJDAG, 15 FEBRUARI 2019, 16:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is een vraag die blijft terugkomen: haalt RSC Anderlecht play-off 1. Is de coach ze ondertussen nog niet beu gehoord. Fred Rutten blijft er menselijk bij en maakt er geen probleem van die vraag blijft gesteld worden.

"Ik begrijp het wel hoor dat men die vraag blijf stellen. Moest ik aan de andere kant zitten, ik zou die vraag ook stellen", is Rutten eerlijk, "Het zal een thema blijven bij iedere wedstrijd want play-off 1 hoort nu eenmaal bij de verwachtingen rond RSC Anderlecht. Dus die vraag is normaal, ik heb daar geen problemen mee."

De coach kreeg ook de vraag hoeveel punten hij denkt dat de club nog nodig heeft om play-off 1 veilig te stellen. "Ik wil geen aantal punten noemen, ik heb dat ooit in een grijs verleden gedaan en dat is ook niet uitgekomen. Dus nee, ik ga er geen getal op plakken. Laat het ons maar wedstrijd per wedstrijd bekijken. Er zijn momenteel geen makkelijke tegenstanders voor anderlecht, dat is bewezen vorige week. Er bestaat geen gemakkelijke wedstrijd op dit moment voor Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.