Santini: "Enkel wat coach denkt, telt voor mij"

ZATERDAG, 2 FEBRUARI 2019, 23:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Het Anderlecht-bestuur wilde in januari Ivan Santini ten gelde maken om een nieuwe diepe spits te kopen. De Kroaat bleef echter waar hij was. "Of ik me nu nog goed voel bij Anderlecht? Ja hoor. Dit hoort bij het voetbal."

"Soms ben je de held en soms val je uit de boot, dat moet je aanvaarden", klinkt het filosofisch. "Ik kreeg geen voorstel van een goede Europese club en een exotisch avontuur zie ik helemaal niet zitten. Ik heb hier niet over gesproken met Michael Verschueren. Het enige wat voor mij telt, is hoe de coach over mij denkt."

Santini's manager is Dragan Siljanoski. Die werd ook opgepakt in de affaire propere handen. Santini denkt niet dat dit meespeelt in de beslissing van Anderlecht om hem te proberen verkopen. "Siljanoski begeleidt me al jaren en was altijd correct tegenover mij. Uiteraard was het een schok toen hij werd opgepakt, maar volgens mij is hij onschuldig. In het voetbal zullen er wel vuile trucjes worden gebruikt, maar ik twijfel niet aan hem."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.