"Anderlecht-publiek zal gek zijn van zijn dribbels"

VRIJDAG, 1 FEBRUARI 2019, 13:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Wat mogen we verwachten van Yannick Bolasie? De kranten staken hun licht op bij spelers en coaches die al met hem werkten. Hun stemmen zijn unaniem: "Bolasie wordt een meerwaarde."

David Henen, een jeugdproduct van Anderlecht, deelde bij Everton het oefenveld met Bolasie. "Ik ben in shok dat Anderlecht een speler als Bolasie kan halen", vertelt Henen in Het Nieuwsblad. "Dit is dé wintertransfer. Het publiek van Anderlecht zal gek zijn van zijn dribbels. Bovendien is hij stevig in de duels."

Dieumerci Mbokani kent Bolasie van bij de nationale ploeg. Volgens hem zullen Dimata en Santini de vruchten plukken van Bolasie's komst. "Voor een nummer negen is hij een zegen. Bolasie zal veel assists geven. Hij wordt een meerwaarde", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Ook Christian N'Sengui is enthousiast. N'Sengiu is coach bij de Anderlecht-jeugd en technisch directeur bij de Congolese nationale ploeg. "Bolasie brengt de creativiteit die we missen", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Bolasie kan soms zot doen. De coach moet hem wat vrijheid gunnen, maar dat zal Rutten wel doen."



anderlecht-online forum