Morioka: "Hopelijk ligt Charleroi me beter"

DONDERDAG, 31 JANUARI 2019, 20:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Zijn uitleenbeurt raakte gisteren rond, maar Ryota Morioka zit al in de selectie voor de partij van morgen tussen Charleroi en Moeskroen. De Japanner heeft er zin in. "Ik heb veel zin om hier te spelen. Hopelijk ligt Charleroi me beter dan Anderlecht."

"Ik ben blij dat ik getekend heb bij Charleroi", zo begint de Japanner op de website van zijn nieuwe club. "Ik zat in een moeilijke situatie en heb nagedacht over mijn carrière. Ik wilde graag in Europa blijven en niet terugkeren naar Azië. Hopelijk heb ik de juiste keuze gemaakt, kom ik hier aan spelen toe en vind ik mijn oude niveau terug."

"Op fysiek vlak heb ik geen achterstand. Het komt erop aan om mijn vertrouwen op het veld terug te vinden. Want bij Anderlecht had ik niet echt de kans om mijn stempel te drukken en dat heb ik toch nodig."

"Ik zeg niet dat ik in een moeilijke situatie zat bij Anderlecht. Volgens mij was ik gewoon niet het type speler dat ze nodig hadden. Het probleem zat zich daar. Voor mij is het belangrijk om het vertrouwen te voelen van de trainer. Bij Charleroi sprak ik met Mazzu en hij kent mijn manier van voetballen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.