Bolasie op komst?

DONDERDAG, 31 JANUARI 2019, 15:41 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Sportwereld staat Anderlecht op het punt om de 29-jarige Yannick Bolasie weg te plukken in Engeland. Bolasie is een polyvalente aanvaller die de afgelopen maanden door Everton werd uitgeleend aan Aston Villa.

Bolasie is een dribbelvaardige flankaanvaller die zowel op links als rechts uit de voeten kan. Hij voetbalde in het verleden voor heel wat Engelse clubs, maar piekte bij Crystal Palace. Everton betaalde in de zomer van 2016 bijna 29 miljoen euro om hem binnen te halen.

Bolasie veroverde al snel een basisplaats bij 'The Toffees', tot een gescheurde kruisband in december '16 roet in het eten gooide. Uiteindelijk kwam hij toch 32 keer in actie voor The 'Toffees.' 

De afgelopen maanden werd hij uitgeleend aan Aston Villa in de Engelse Championship. In 21 optredens was hij goed voor twee doelpunten en vijf assists. 

Bolasie zou Anderlecht van een extra dosis creativiteit moeten voorzien. Anderlecht lijkt hem voor zes maand te gaan huren, zonder aankoopoptie. De Congolees speelde nog drie wedstrijden in januari en lijkt dus meteen inzetbaar. 



anderlecht-online forum