Didillon krijgt Standard-fans op hun paard

DINSDAG, 29 JANUARI 2019, 09:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Met één woordje heeft Thomas Didillon de supporters van Standard op hun paard gekregen. Toen hem in La Tribune gevraagd werd naar zijn favoriete Belgische woord, antwoordde hij "In de aanloop naar de wedstrijd van zondag, zeg ik 'baraki'".

'Baraki' betekent 'bewoners van barakken' of 'marginalen'. Hoewel Didillon het al lachend zei, reageerden de Standard-supporters op de sociale media als door een wesp gestoken. Humor is blijkbaar niet aan iedereen besteed. Ook Standard-spits Obbi Oulare reageerde op Twitter. "Niet grappig en ik ben zeker niet de enige. Hij zal het zondag wel merken."

Via zijn Instagram reageerde Didillon al op de controverse. "Aan zij die zich beledigd voelen: ik speelde bij Seraing en ben daar fier op. In geen enkel geval viseerde ik iemand of wilde ik iemand beledigen. Ik ben met respect opgevoed. Ik begrijp de rivaliteit, maar in geen enkel geval zou ik me hieraan bezondigen. Mijn excuses aan wie zich beledigd voelt."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.