Voorbeschouwing: Anderlecht - Eupen

ZONDAG, 27 JANUARI 2019, 12:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 18 uur ontvangt Anderlecht in het eigen stadion Eupen. Na de overwinning van STVV is Anderlecht gezakt naar plaats zes. Ook Gent kan straks over Anderlecht wippen. Een overwinning is, zoals tegenwoordig elke week, van levensbelang in de strijd op Play-Off 1.

Coach Fred Rutten kan straks niet rekenen op de geschorste Francis Amuzu. Zijn vervanger luistert naar de naam Jeremy Doku of Alexis Saelemaekers. Pieter Gerkens trainde gisteren niet mee, dus speelt hij straks wellicht ook niet. Yari Verschaeren maakt de meeste kans om hem te vervangen. Tenzij Rutten kiest voor Zakaria Bakkali centraal. Voorin blijft Dimata out.

Op het middenveld is Adrien Trebel nog steeds out. Hierdoor krijgt Edo Kayembe een extra kans om zijn klasse te tonen. Vorige week tegen Gent was hij één van de weinige lichtpuntjes. Verder is het uitkijken of Rutten wijzigingen aanbrengt in zijn verdediging. James Lawrence en Elias Cobbaut staan te popelen om Antonio Milic en Ivan Obradovic naar de bank te verwijzen.



 

Aftrap: 18u
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadion
Scheidsrechter:

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Didillon, Najar, Kara, Milic, Obradovic, Kums, Kayembe, Verschaeren, Saelemaekers, Santini, Bakkali
Invallers: Boeckx, Appiah, Sanneh, Lawrence, Cobbaut, Saief, Morioka, Zulj, Doku, Dauda

Geblesseerd: Bornauw, Dimata, Gerkens, Makarenko, Sambi Lokonga, Sowah, Trebel
Geschorst: Amuzu (1/1)
Gevaar voor gele schorsing: Bakkali, Najar, Saelemaekers

: : : EUPEN : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Castro Montes, Bushiri, Blondelle, Gnaka, Marreh, Garcia, Fall, Milicevic, Keita, Toyakawa
Invallers: Niasse, Nurudeen, Molina, Lotiès, Mulumba, Schouterden, Pollet, Msakni, Essende

Geblesseerd: Lazare, Ocansey
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Marreh, Mulumba, Ocansey

Vorige jaren:
2017-2018: 1-0
2016-2017: 4-0
2010-2011: 4-1
>>Resultatenhistoriek



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.