Rutten: "Pas laatste drie dagen komt transfermarkt los"

VRIJDAG, 25 JANUARI 2019, 20:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Op de teruggekeerde Kara Mbodj en Peter Zulj na haalde Anderlecht nog geen versterking deze winter. Iedereen wacht vol spanning, ook coach Fred Rutten. Hij verwacht wel nog wat actie. "Als een interessante situatie zich voordoet, zullen we die niet nalaten om daarop in te spelen."

"Tot 31 januari zal ik elke dag gevraagd worden naar transfers", is Rutten realistisch. "Na de wedstrijd tegen Gent zei ik dat het 'wenselijk is' dat er nog wat versterking bij kwam. 'Wenselijk' is in Nederland een begrip waarmee je alle kanten op kant. Als er op de markt zich een situatie voordoet die voor deze club interessant kan zijn, dan zullen we het niet nalaten om daarop in te spelen."

Dat er deze week niemand bij kwam, maakt Rutten niet ongerust. "Van nature ben ik een ongeduldig persoon, maar een situatie als deze heb ik in mijn carrière al vaak meegemaakt. Dan zie je dat het pas loskomt in de laatste drie dagen van de transferperiode. Die dagen zie je heel vaak heel veel veranderingen. Als ik nu de markt bekijk, dan zie ik dat het vrij rustig is. Over de hele breedte gebeurt er in Europa niet veel. Daar ben je als club ook afhankelijk van." 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.