"Zulj kan alles, hij is een topper"

WOENSDAG, 16 JANUARI 2019, 09:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Geen Peter Zulj op training bij Sturm Graz gisteren. De middenvelder was in het buitenland om een geïnteresseerde club te bezoeken, zo klonk het. Het zou om Anderlecht gaan. De gesprekken lopen nog, maar een ontknoping wordt snel verwacht. Intussen is oud-Waregem-speler Richard Niederbacher vol lof over Zulj.

Volgens Het Laatste Nieuws is Anderlecht volop in gesprek met zowel Zulj als Sturm Graz. De krant verwacht dat hij eerstdaags zijn medische testen aflegt.

Wie is Peter Zulj? Het Laatste Nieuws informeerde bij zijn landgenoot Niederbacher. "Zulj kan alles", zo vertelt die. "Hij beschikt over een goede techniek en sterke fysiek. Hij schuwt het verdedigende werk niet en laat andere beter spelen. Zulj is een topper. Hij zal Anderlecht helpen om het probleem van creativiteit op het middenveld op te lossen. Ik ken Anderlecht en Zulj heeft alles om het te maken in de Belgische competitie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.