'Vranjes international af na nieuw incident'

VRIJDAG, 11 JANUARI 2019, 08:31 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE De kans is reëel dat Ognjen Vranjes niet langer welkom is bij de Bosnische nationale ploeg. De reden is een nieuw incident enkele dagen geleden. Via zijn sociale media deelde de verdediger een vers uit een controversieel lied.

Dinsdag publiceerde Vranjes op Instagram een foto met daarbij een vers uit het lied 'Ne volim te Alija' ('ik hou niet van jou, Ali') van Baja Mali Knindza. Vranjes heeft de foto intussen verwijderd, maar het kwaad was geschied. Opnieuw kreeg hij een storm van kritiek over zich.

Het incident te veel? Bosnische media vernamen uit bondskringen dat een verbanning uit de nationale ploeg de enige mogelijke oplossing is. Een officiële bevestiging is er evenwel nog niet. Bondscoach Robert Prosinecki moet de eindbeslissing nemen.

Enkele weken geleden lag Vranjes ook al onder vuur omdat hij supportersagressie verheerlijkte en uitlekte dat hij een tatoeage heeft van een controversieel figuur uit de Bosnische geschiedenis. Ook in een verder verleden liet Vranjes zich meermaals opmerken met niet onbesproken gedrag.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum