Roddel kort: Bandé, Karsdorp, Edmilson, ...

WOENSDAG, 9 JANUARI 2019, 08:24 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS De transfermarkt is open, dus vallen er elke dag nieuwe speculaties te lezen. Hier bundelen we enkele namen die gelinkt worden aan Anderlecht, maar zonder concrete bodem.

Na een revalidatie van zes maanden is Hassane Bandé opnieuw fit. Ajax wil de oud-aanvaller van KV Mechelen uitlenen voor de rest van het seizoen. Dat Anderlecht zich wil versterken en zowel club als Frank Arnesen goede contacten onderhouden met Ajax, is voor sommige websites voldoende om te schrijven dat Anderlecht Bandé wil huren.

In het verleden toonde Anderlecht al concrete interesse in Junior Edmilson, toen nog bij Standard. Intussen speelt hij in Qatar, maar een vertrek daar is bespreekbaar. Het Nieuwsblad meldt dat hij te duur is voor Belgische clubs 'als Anderlecht, Antwerp en AA Gent'. Bepaalde website maken hier echter van dat Anderlecht de speler wil halen.

In Italië duiken berichten op dat Anderlecht interesse heeft in Nick Karsdorp. De Nederlandse verdediger komt amper aan de bak bij AS Roma. Enkele uren eerder publiceerde een Belgische website een lijst van tien spelers met wie Fred Rutten in het verleden samenwerkte en die nu op een zijspoor zitten bij hun club. Evenwel zonder dat er concrete interesse van Anderlecht is voor die spelers. Toeval? Wij denken van niet.

Karsdorp is niet de eerste en ook niet de laatste Nederlander die genoemd wordt bij Anderlecht. Het verhaal van Ibrahim Afellay en Jeffrey Bruma kon u eergisteren al lezen bij ons. Gisteren suggereerde Het Nieuwsblad ook spits Vincent Janssen(Tottenham) en Jürgen Locadia(Brighton).
 

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum