Zwak Anderlecht verliest punten

DONDERDAG, 23 SEPTEMBER 2010, 14:55 - D.A.B.

Een ontzettend zwak Anderlecht verloor gisteren op het Lisp opnieuw punten. Paars-wit kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen tien Lierenaren.

Lierse voetbalde onder z'n nieuwe coach Eric Van Meir niet onaardig en hield een matig Anderlecht een halfuur onder de knoet. De thuisploeg kreeg een vrije trap van Boussoufa niet weg, Mazuch profiteerde.

De 0-1 bij de rust was gevleid en toen De Graef rood kreeg voor hands na 55 minuten, leek de zaak beklonken. Maar de landskampioen had het zelfs tegen tien man moeilijk. Sonck strafte het povere spel van Anderlecht af door voor de 1-1 te zorgen.