"De winterstage is belangrijk om de spelers te leren kennen"

DONDERDAG, 3 JANUARI 2019, 19:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Arnesen is vandaag officieel begonnen als technisch directeur. De spelers genieten momenteel nog van de laatste dagen vakantie. De aankomende winterstage wil Arnesen dan ook benutten om de groep beter te leren kennen en te analyseren. 

Arnesen geeft tijdens zijn persconferentie toe dat hij de huidige kern nog niet echt kent: "Daarom vertrek ik samen met Michael Verschueren mee op winterstage naar Spanje. Daar zal ik de tijd hebben om de spelers grondig te leren kennen en te analyseren."

Hij zal er de nodige tijd nemen om ook de technische staf beter te leren kennen en te zien wat de zwaktes en sterktes zijn van de ploeg. Dat kan dus niet op één dag. Arnesen benadrukt dat ook een speler eens een off-day kan hebben, ook al heeft hij sterke kwaliteiten. Daarom alleen al wil de nieuwe technisch directeur de tijd nemen. De winterstage is daar een perfect begin voor. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.