Verschueren rekent op spelers

DINSDAG, 18 DECEMBER 2018, 06:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Karim Belhocine neemt over tot aan de winterstop. Zijn opdracht is duidelijk: zes op zes halen. Maar daavoor wordt ook naar de spelers gekeken. Michael Verschueren sprak gisteren de kleedkamer toe, nadien mochten de spelers in groepjes naar boven om hun grieven te vertellen aan de general manager. 

Verschueren was duidelijk tegenover de spelers: de resultaten waren te slecht om Hein Vanhaezebrouck nog langer aan boord te houden. Wil play-off 1 in zicht blijven moet er gewonnen worden tegen Moeskroen en Waasland-Beveren. En daarvoor rekent Verschueren ook op de spelers, hij wil reactie zien op het veld.

Het is duidelijk dat de spelers zelf ook met veel vragen zitten. Daarom mochten ze nadien, in kleine groepjes, naar boven bij Verschueren hun verzuchtingen en grieven overbrengen. De sportief directeur luisterde en nam hun opmerkingen mee in zijn zoektocht naar een nieuwe trainer. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.