Deschacht: "Genoeg kansen om te scoren"

MAANDAG, 30 AUGUSTUS 2010, 09:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht was mateloos ontgoocheld na het scoreloze gelijkspel tegen Zulte-Waregem. "Zo veel ongeluk in één week tijd heb ik nog nooit meegemaakt. We hebben hier weer open kansen gecreëerd en niet kunnen afmaken."


"Of Zulte Waregem nu met tien of twintig achteraan speelt, we kregen kansen genoeg om te scoren", zuchte hij. "We waren wat vermoeid, maar vonden toch onze tweede adem en kregen kansen, maar konden het niet afmaken."

"Dit heb ik nog nooit gezien: topspelers die op training met de ogen dicht kansen afmaken en nu alleen voor de doelman niet kunnen scoren. Dit zijn kansen die ze zelf creëren en dan nog op een bijzonder mooie manier, maar het zit hem in de details."

Toch wanhoopt Deschacht niet. "Vorig seizoen maakten ze dat allemaal af, nu hebben ze het moeilijk. Ik ben er echter gerust in dat die kansen binnenkort gaan binnenvliegen. We hoeven niet te twijfelen aan onszelf. Het weekje zonder competitie kunnen we goed gebruiken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.