Sterckx: "Speciaal om terug te keren"

MAANDAG, 30 AUGUSTUS 2010, 09:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-huurling Rene Sterckx werd bijna de held voor Zulte-Waregem, maar zijn schot in blessuretijd ging net naast. "Ik had de ruimte gezien, maar was wat moegelopen toen ik moest schieten", zo vertelde hij achteraf.


Sterckx speelde elf jaar in de jeugdreeksen van Anderlecht. Enkele maanden geleden tekende hij een contract voor drie jaar bij paars-wit, maar hij wordt eerst uitgeleend aan Zulte-Waregem om ervaring op te doen.

"Het is natuurlijk iets speciaal om hier terug te keren", lachte Sterckx na de wedstrijd. "Ik had wel met de reserven al op dit veld gespeeld, maar dit was de eerste keer voor zoveel volk. Jammer dat ik niet scoorde op het einde."

"Ja, ik heb zes maanden met Lukaku samengespeeld bij de jeugd en verschillende jaren met Badibanga. Of ik droom van een terugkeer? Eerst dit seizoen heel goed spelen en daarna zien we wel", klinkt het nuchter.

Bron: Sporza en Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.