Arsenal houdt Jordan Lukaku in de gaten

DONDERDAG, 26 AUGUSTUS 2010, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Arsenal gaat Jordan Lukaku, de jongere broer van Romelu, intensiever scouten. Dat las Het Nieuwsblad in de Engelse media. Vader Roger weet van de interesse, maar wil ook zijn jongste zoon bij Anderlecht laten rijpen.


Tijdens de volgende wedstrijd van de nationale ploeg -17 jaar zou Arsenal Jordan aandachtig komen bekijken. De 16-jarige broer van Romelu speelt meestal als linksachter of linkermiddenvelder.

Vader Roger weet dat verschillende clubs ook zijn jongste zoon volgen. "'Ik heb via via al gehoord dat Arsenal al een tijdje interesse toont, maar niet meer dan. Zijn manager heeft goede contacten bij Arsenal. Als ze echt geïnteresseerd zijn, zullen we het wel direct van hen horen", zo zegt hij. "Er zijn ook een paar Duitse subtoppers die al interesse hebben getoond. Maar ik denk niet dat dit nu aan de orde is."

De kans dat het tot een transfer komt, lijkt klein. Net als Romelu zou vader Roger ook Jordan eerst bij Anderlecht willen zien doorbreken. "Ik denk dat hij best rustig aan evolueert bij Anderlecht, zoals we met Romelu hebben gedaan."

De eerste stap is trouwens een profcontract versieren bij Anderlecht. Misschien dit seizoen al? "Jorda, heeft onlangs zijn eerste wedstrijd bij de beloften gespeeld en het goed gedaan. Laat hem nu rustig evolueren. De volgende stap is doorstoten naar de eerste ploeg."



anderlecht-online forum