Vranjes verwijdert Instagram-account

ZATERDAG, 1 DECEMBER 2018, 10:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Veertig minuten, zo lang duurde het gesprek dat Michael Verschueren en Luc Devroe gisteren hadden met Ognjen Vranjes. "Hij erkent dat hij een fout heeft gemaakt en heeft de post verwijderd", vertelt Verschueren aan Sporza. Intussen heeft Vranjes zelfs zijn hele Instagram-account verwijderd.

"Vranjes deed zijn verhaal en daaruit is gebleken dat hij deels misbegrepen is. Met zijn verwijzing naar de hel, doelde hij op een sfeeroptiek. Daarover kan je lang debateren en dat heb ik geprobeerd. Het belangrijkste is dat hij zijn fout erkent."

Vranjes kreeg ook een boete. Verschueren wil het bedrag niet noemen, maar Het Laatste Nieuws spreekt over 5.000 euro. "Vranjes heeft zich verontschuldigd en is bereid om meer een rol te spelen naar de fans. We verwachten een gedragswijziging en betere communicatie. Dat hebben we duidelijk afgesproken."

Van een vertrek in januari is geen sprake. "Iedereen maakt fouten en onze wegen scheiden niet omwille van dit incident. Ik heb zelf ook het gevoel dat hij wil blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.