Anderlecht legt Vranjes boete op

VRIJDAG, 30 NOVEMBER 2018, 19:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht-bestuurders Michael Verschueren en Luc Devroe hadden vandaag een gesprek met Ognjen Vranjes over de Instagram-post waarin hij supportersgeweld verheerlijkte. De verdediger kreeg een boete van de club. 

"Wij vinden het bericht dat Ognjen Vranjes afgelopen dinsdag op Instagram heeft gepost onaanvaardbaar voor een speler van RSC Anderlecht", zo meldt de club op zijn website.

Anderlecht citeert ook Vranjes: "Ik besef dat ik een fout heb begaan en aanvaard de boete die de club mij oplegt. Ik heb Michael Verschueren en Luc Devroe mijn excuses aangeboden. Nu wil ik mij ook bij jullie, de supporters van RSC Anderlecht, verontschuldigen. Ik begrijp dat de boodschap die ik heb gepost inacceptabel is. Ik hoop dan ook dat jullie mijn excuses aanvaarden en dat ik weer op jullie steun kan rekenen. Samen kunnen we mooie resultaten bekomen bij RSC Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.