'Het rapport van de B-ploeg'

MAANDAG, 23 AUGUSTUS 2010, 11:20 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met het oog op de belangrijke play-off-wedstrijd tegen Partizan gunde trainer Ariël Jacobs dit weekend een aantal basisspelers rust. De B-ploeg van Anderlecht had echter geen moeite met Lokeren. De Standaard maakte een rapport op.


Victor Bernardez 6/10

De Hondurees speelde zijn eerste match sinds het WK. Hij is niet de verdediger om voetballend vermogen van achteruit te brengen, maar werd in Lokeren zo weinig onder druk gezet dat hij toch enkele goedgerichte lange ballen kon trappen. Leidde zo de eerste goal in. Tegen snelle topspitsen zal hij wel wendbaarheid missen.

Nemanja Rnic 5/10

Bij elke speelgelegenheid die hij krijgt laat Rnic na om een sterke indruk te maken. Op Daknam ging de rechtsback nooit in de fout, maar was hij positioneel niet altijd even sterk en bracht ook op aanvallend vlak weinig bij.

Kanu 7/10

In zuiderse temperaturen voelt Kanu zich helemaal in zijn sas. Maakte woensdag in Belgrado bij zijn invalbeurt al indruk als diepe spits, op Lokeren presteerde hij ook sterk vanop links. De Braziliaan bracht ook lengte en creativiteit in de ploeg. Hij fusilleerde doelman Copa bij zijn goal. Het nummer 10 van Anderlecht heeft al veel stappen voorwaarts gezet.

Lukas Marecek 7/10

De revelatie. De Tsjechische belofte is na zeven maanden helemaal aangepast aan het ritme van de Belgische competitie en toonde opnieuw dat hij potentieel heeft om de nieuwe Biglia te worden. Technisch sterk, goed in de recuperatie en sterk in de passing. Er moet alleen nog wat meer diepgang in zijn spel komen.

Pablo Chavarria 4/10
De van Belgrano overgekomen aanvaller was de minste van alle nieuwkomers. De Argentijn begon aardig met enkele goeie inspeelpasses, maar hij dribbelde zich ook regelmatig vast en werd te gemakkelijk van de bal gezet door de Lokerense verdedigers. Creëerde als spits niet één echte kans. Moet duidelijk nog aanpassen.

Bron: De Standaard



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.