Voorbeschouwing: Lokeren - Anderlecht

ZATERDAG, 21 AUGUSTUS 2010, 13:15 - lavezzi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht behaalde een goede uitgangspositie in de play-offs van de Champions League. Maar voor het dinsdag de alles-of-niets wedstrijd speelt tegen Partizan, wacht de trip naar Lokeren.


Thuis imponeerde Anderlecht al twee keer in de Jupiler Pro League. Eupen werd in de tweede helft weggespeeld en ook Germinal Beerschot incasseerde vier doelpunten in het Vanden Stockstadion. Alleen tussendoor stokte de machine even. Uit bij Charleroi bleven de mannen van trainer Jacobs steken op een droge 0-0.

Tussendoor moest het ook al drie keer Europees aan het werk. Aanstaande dinsdag staat de beslissende wedstrijd thuis tegen Partizan Belgrado op het programma. Nadien weet Anderlecht of het verder gaat in de Champions League of de Europa League. Maar eerst wacht nog een netelige opdracht in de eigen Jupiler Pro League. Anderlecht trekt naar Lokeren dat na de nederlaag op de openingsspeeldag in Mechelen twee keer gelijk speelde..

Aftrap: 20u
Stadion: Daknam
Scheidsrechter: Gumienny

: : : KSC LOKEREN : : :

Mogelijke opstelling: Copa, De Roover, Taravel, Maric, El Mouataz, Overmeire, Gueye, Persoons, Tshimanga, Mokulu, De Pauw
Invallers: Lazic, Bailleul, Braaten, Leko, Mbayo, Perbet, Smajic, Tiko

Geblesseerd: De Bock, De Ceulaer
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Rnic, Juhasz, Bernardez, Deschacht, Kljestan, Gillet, Marecek, Boussoufa, Kanu, Chavarriabr />Invallers: Cordier, Mazuch, Lukaku, Kouyaté, Badibanga, Lecjaks, Marecek, Kanu, Suarez

Geblesseerd: Biglia, Schollen, Legear
Geschorst: Niemand
Niemand
Opmerkingen: Barios, Diandy en Sare spelen vanavond met de invallers tegen Lokeren. Zij maken geen deel uit voor de selectie.

Vorige jaren:
2009-2010: 0-4
2008-2009: 0-0
2007-2008: 0-0
2006-2007: 1-1
2005-2006: 2-2
>>Resultatenhistoriek

Prognose gebaseerd op de laatste 5 jaar:
Winst: 20%
Verlies: 0%
Gelijk: 80%

Prognose gebaseerd op alle resultaten:
Winst: 57.58%
Verlies: 15.15%
Gelijk: 27.27%





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.