Selectie Lokeren - Anderlecht

VRIJDAG, 20 AUGUSTUS 2010, 19:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trekt morgen naar Lokeren voor de vierde speeldag van de competitie. Ariël Jacobs selecteerde voor deze wedstrijd 19 spelers. Biglia en Legear zijn hier nog niet bij en ook Schollen is out.


Davy Schollen is vandaag met succes geopereerd en is meerdere maanden out. Hierdoor wordt Michael Cordier tweede doelman.

Lucas Biglia (schouder) en Jonathan Legear (hamstrings) zijn nog niet volledig fit. "Jona hield het vandaag bij verzorging en een individuele loopsessie", aldus Jacobs op rsca.be. "Ook wat de match dinsdag betreft wordt het heel nipt." Hetzelfde geldt voor Biglia.

Barios, Diandy en Sare spelen vanavond met de invallers tegen Lokeren. Zij maken geen deel uit voor de selectie van morgen.

Selectie: Badibanga, Bernárdez, Boussoufa, Chavarría, Cordier, Deschacht, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Rnic en Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.