Polak: "Anderlecht zet mij onder druk"

DINSDAG, 10 AUGUSTUS 2010, 10:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jan Polak beleeft nare tijden bij Anderlecht. Sinds hij zijn contract niet wou verlengen, komt hij niet meer aan spelen toe en een transfer naar Galatasaray raakt maar niet rond. In de Tsjechische pers doet Polak zijn beklag.


"Ik ben niet idioot", vertelt Polak. "Anderlecht zet mij onder druk. Al die gelekte informatie is geen toeval. Ik denk dat het van het bestuur komt. Ze doen maar. Ik ben nog altijd hun eigendom en dus zeggen ze wat ze willen."

Polak van zijn kant blijft zijn verplichtingen als profspeler nakomen. "Ik ga altijd trainen, zelfs als ik tijdens de wedstrijden in de tribune of thuis moet zitten. Zo was ik zaterdag, tijdens Charleroi-Anderlecht, bij mijn gezin."

"Wat kan ik er nog over zeggen? De transferperiode duurt nog drie weken en we zien wel hoe het loopt. Eigenlijk had ik Anderlecht vorig jaar al moeten verlaten, maar toen vroeg het te veel. En toen raakte ik geblesseerd. Het is logisch dat ze nu van mij af willen."

Twee weken geleden leek een transfer naar Galatasaray zo goed als rond, maar intussen zit hij nog steeds bij Anderlecht. De onderhandelingen zouden botsen over de looneisen van Polak, maar dat klopt niet volgens hem. "Dit is belachelijk. De gesprekken met Galatasaray zijn nog niet in detail gegaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.