Anderlecht-spelers zwermen uit voor interlands

MAANDAG, 9 AUGUSTUS 2010, 11:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs zal deze week een erg kleine groep hebben om mee te werken. Maar liefst dertien spelers zijn weg om aan te treden met hun nationale ploeg. Al bestaat de kans dat de lichtgekwetste Jonathan Legear snel weer terug is.


Legear is samen met Deschacht, Gillet, Lukaku en Proto opgeroepen om overmorgen met de Rode Duivels tegen Finland te spelen. De flankaanvaller is echter licht geblesseerd. Hij wordt vandaag onderzocht door de bondsdokter en deze beslist of Legaer bij de Duivels blijft of naar huis wordt gestuurd.

Anderlecht ziet ook vier spelers richting Tsjechië afreizen. Jan Polak en Ondrej Mazuch oefenen met het a-team tegen Letland, terwijl Lukas Marecek en Jan Lecjaks met de beloften San Marino partij geven in een kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap -21.

Verder zijn ook Sacha Kljestan (met de Verenigde Staten tegen Brazilië), Roland Juhasz (met Hongarije tegen Engeland), Mbark Boussoufa (met Marokko tegen Guinee) en Nicaise Kudimbana (Democratische Republiek Congo) opgeroepen voor oefeninterlands.

Alle spelers worden op donderdag 12 augustus opnieuw in Anderlecht verwacht.



anderlecht-online forum