Stuttgart toont terug interesse in Boussoufa

ZATERDAG, 7 AUGUSTUS 2010, 23:18 - lavezzi
Anderlecht-Online No Image Found

Voor Anderlecht kan het niet snel genoeg 31 augustus zijn. Dan eindigt immers de transferperiode. De Brusselaars hopen dat Mbark Boussoufa tegen dan nog steeds actief is bij Anderlecht.


Stuttgart wou eerder niet meer dan 5 miljoen euro betalen voor de spelmaker van Anderlecht. Maar door de verkoop van Sami Khedira aan Real Madrid beschikt het over meer geld. De Koninklijke betaalde 14 miljoen euro voor de Duitse international. Met dat geld willen de Duitsers volgens de Duitse pers de transfermarkt op gaan. Hierbij zoeken ze een vervanger voor Hleb die terug naar FC Barcelona is teruggekeerd.

Ze denken daarbij opnieuw aan Mbark Boussoufa. De 25-jarige Profvoetballer van het Jaar zegt niet bij voorbaat neen tegen een lucratief bod uit het buitenland. Stuttgart eindigde vorig seizoen zesde in de Bundesliga en komt daardoor uit in de Europa League
Nog volgens de duitse media zou de 25-jarige Profvoetballer van het Jaar onder de interesse staan van andere Bundesliga ploegen zoals Hamburg, Hoffenheim en Leverkusen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.