Anderlecht laat punten liggen in Charleroi: 0-0

ZATERDAG, 7 AUGUSTUS 2010, 22:47 - lavezzi
Anderlecht-Online No Image Found

Op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League is landskampioen Anderlecht al zijn maximum kwijt. Het geraakte op het veld van Charleroi niet verder dan een 0-0-gelijkspel.


Het eerste bedrijf in het Stade du Pays de Charleroi leverde geen doelpunten op en dat was gezien het aantal kansen toch opmerkelijk. Roland Juhasz was met het hoofd twee keer gevaarlijk, terwijl ook Jonathan Legaer en Guillaume Gillet de bal niet achter de uitstekend keepende Cyprien Baguette kregen.

Charleroi speelde met heel veel mensen achter de bal en kreeg via Onur Kaya een goede mogelijkheid. De ex-speler van Vitesse schoot voorlangs het doel van Anderlecht.

Ook in de tweede helft waren er veel goede bedoelingen, maar daar bleeft het ook bij voor beide teams. Anderlecht-coach Ariel Jacobs besloot ook Romelu Lukaku in het veld te brengen. De aanwezigheid van de tienerster leverde de bezoekers geen resultaat op. In de laatste minuten was Mbark Boussoufa tot twee keer toe dicht bij een doelpunt, maar Baguette stond telkens in de weg..

Score: 0-0
Goal(s): /

Charleroi:Baguette, Tibi, Aarab, Brillaut, Moia, Kage (58' Losada), Kaya (80' Orlando), Franquart, Ederson, Gueye (58' Cordaro), Théreau
RSC Anderlecht:Proto, Gillet, Juhasz, Mazuch, Deschacht, Marecek, Kljestan (58' Lukaku), Kouyaté, Boussoufa, Legear (85' Chatelle), Suarez

Geel: Baguette, Marecek
Rood: /

Scheidsrechter: Bultynck
Stadion: Stade du Pays de Charleroi



anderlecht-online forum