Selectie Anderlecht - The New Saints

MAANDAG, 2 AUGUSTUS 2010, 19:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Naast Biglia zal Anderlecht morgen tegen The New Saints ook Cheikhou Kouyate moeten missen. De Senegalees liep tegen Eupen een enkelverstuiking op. Jan Polak, die aanstuurt op een vertrek, is net als zaterdag niet geselecteerd.


Ook Kanu is er door een blessure morgen niet bij, hij sukkelt met een contractuur. Romelu Lukaku is wel opnieuw van de partij. Door de afwezigheid van al deze middenvelders, zal Lucas Marecek waarschijnlijk zijn kans krijgen naast Sacha Kljestan.

Ariël Jacobs beseft dat de blessure van Lucas Biglia een serieus gemis met zich meebrengt. "Lucas is een speler die om verschillende redenen belangrijk is in het team. Hij is één van de aandrijvers geworden", klinkt het. "Maar goed, de afwezigheid van een bepaalde speler mag nooit als excuus gelden. Als je altijd zo over collectiviteit spreekt, moet je in staat zijn om iedere speler die wegvalt op te vangen in het elftal."

Selectie: Bernárdez, Boussoufa, Chatelle, Chavarría, Cordier, Deschacht, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kljestan, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen en Suarez.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.