Anderlecht en ADO om tafel over Bulykin

ZONDAG, 1 AUGUSTUS 2010, 19:33 - lavezzi
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom hoopt Dmitry Bulykin te kunnen aantrekken als nieuwe aanvaller voor ADO Den Haag. De Russische aanvaller legde de voorbije twee weken een test af bij de club uit de Eredivisie.


Maandag gaat een delegatie van ADO om tafel met Anderlecht.

“Wij als staf hebben aangegeven bij de leiding, dat wij hem er graag bij willen hebben”, zei Van den Brom tegen Haaglandenvoetbal. “Nu moeten wij aan de slag met Anderlecht om te kijken of het tot een definitieve overgang kan leiden. Dat gebeurt komende maandag.” Het is niet bekend of ADO Bulykin wil huren of kopen.

De dertigjarige aanvaller is sinds drie jaar actief op de Europese velden. Hij begon bij Bayer Leverkusen en werd na vijftien wedstrijden en twee doelpunten opgepikt door Anderlecht, waarvoor hij tot tien duels en drie treffers kwam. In het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf en ook daar was Bulykin geen basiskracht. De Rus mag dan ook vertrekken bij Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.