Vanderhaeghe staat dicht bij een terugkeer

WOENSDAG, 22 SEPTEMBER 2004, 00:55 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

De voorbije maanden kwam Yves Vanderhaeghe niet meer aan de bak bij Anderlecht en dat deed hem pijn. Maar er is hoop. Vanderhaeghe staat weer dicht bij een selectie voor de A-ploeg na zijn sterke match met de reserven.


De middenvelder behoort niet meer tot de kern sinds 14 februari. Na een lange blessure is hij nu eindelijk terug: "De resultaten van mijn fysieke testen bij het begin van het seizoen waren even goed als die toen ik vier jaar geleden bij Anderlecht aankwam."

"Maar toch raakte ik maar niet in de wedstrijdkern. Ik heb er nachtenlang wakker van gelegen. Ik vroeg me af wat ik toch fout had gedaan. Ook toen Hasi en Junior tegen Oostende onbeschikbaar waren, ging de coach naar andere oplossingen zoeken. Ik moest bij jongens van 17 jaar trainen. Dat kwam mijn motivatie zeker niet ten goede. Mij zag hij over het hoofd en dat is frustrerend."

Maar nu staat Yves dus weer dicht bij een selectie.
"Ik wacht nu en ik hoop. Ik wil nog iets bewijzen tegenover Broos. Op het terrein dan, niet door uit te halen in de pers. Stoppen met voetballen is alvast geen optie. Daarvoor voel ik me nog veel te goed."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.