Vanden Stock: "We moeten ons kwalificeren"

DINSDAG, 27 JULI 2010, 13:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vlak voor het duel met The New Saints zet voorzitter Roger Vanden Stock de ploeg op scherp. "We moeten ons kwalificeren voor de groepsfase. We zijn immers het tweede reekshoofd in kampioenenspoor van deze voorronde."


Vanden Stock is er ook van overtuigd dat dit moet lukken. "Wij hebben vorig seizoen toch iets laten zien op Europees vlak. Onze spelers zullen zeer geconcentreerd zijn, want ze willen absoluut de Champions League bereiken", klinkt het in de media.

"Onze spelers hebben daarin veel te winnen, niet alleen financieel, maar vooral kunnen ze zich in de kijker spelen."

Van Holsbeeck: "Op papier is plaatsing geen probleem"

Manager Herman Van Holsbeeck denkt dat Anderlecht klaar is voor de uitdaging. "Normaal moeten wij ons wel kunnen plaatsen. Op papier zou dat zelfs geen probleem mogen zijn, maar we leerden met BATE respect te hebben voor elke tegenstander."

"Onze sterspelers willen naar de Champions League om hun eigen evolutie te ontdekken. Ze kennen de Champions League al van enkele jaren geleden en willen weten waar ze nu, met enkele jaren ervaring erbij, staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.