Meer reacties na Supercup-zege

ZATERDAG, 24 JULI 2010, 11:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

"We speelden een goeie wedstrijd tegen een goeie ploeg", zegt aanvoerder Olivier Deschacht op de officiële site van Anderlecht. "We voetbalden beiden ongeveer evenveel kansen bij elkaar denk ik."


"Jammer dat we wel wat mogelijkheden weggeven, dan kan je als verdediger niet helemaal tevreden zijn. We speelden met een nieuwe formatie achteraan, maar Bouba heeft het uitstekend gedaan. Het is ook de eerste keer dat we met deze ploeg samenspelen en dan is het natuurlijk wat zoeken naar automatismen. Schollen stond vanavond ook in het doel, maar die speelde een heel solide wedstrijd. Ik denk dat we het goed hebben gedaan en we pakken op de eerste dag van het nieuwe seizoen een prijs."

Davy Schollen: "Ik ben heel tevreden over mijn match van vandaag. Het doet deugd om nog eens in de basis te staan, maar ik doe er dan ook alles voor. Mijn enige doel dit seizoen is zoveel mogelijk spelen, maar daar beslis ik natuurlijk niet over. Ik wil gewoon mijn uiterste best doen! We zijn goed begonnen en we zullen wel zien wat er dit seizoen nog volgt."

Tom De Sutter: "Ik heb drie maanden hard gewerkt en dat werpt nu zijn vruchten af. Ik voel helemaal geen pijn meer. Het kan soms vlug gaan: ik heb twee groepstrainingen afgewerkt en het is leuk dat daar vandaag een invalbeurt op volgt. Voor mij is het nu vooral belangrijk om matchritme op te kunnen doen. De CL-voorronde? Ik denk dat The New Saints heel fysiek gaan spelen, maar daar zijn we klaar voor."

Matias Suarez: "Ik was vandaag onder de indruk van het team, van ons positiespel en van wat we met de bal gedaan hebben. Het is duidelijk dat de groep er veel zin in heeft. Met mijn eigen prestatie ben ik heel tevreden en ik voel me fysiek ook goed, maar de ploeg is voor mij het belangrijkste. Ik probeer dan ook zo goed mogelijk beschikbaar te zijn voor het team en de coach."

Cheikhou Kouyate: "Ik ben erg tevreden met mijn doelpunt. Als ik me niet vergis, was het mijn derde goal in mijn carrière bij Anderlecht en natuurlijk hoop ik dat er nog veel meer volgen. Ik vond dat we goed aan de match begonnen. Daarna hebben we weliswaar wat geaarzeld, maar gelukkig hebben we de eerste prijs van het seizoen toch binnengehaald."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.