Jacobs relativeert nood aan spitsen

ZATERDAG, 17 JULI 2010, 10:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Over welgeteld tien dagen begint voor Anderlecht het serieuze werk in de derde voorronde van de Champions League. Door de blessures van Romelu Lukaku en Tom De Sutter zit Sporting momenteel niet echt dik in de spitsen.


Ook Matias Suarez is licht geblesseerd, maar trainer Ariël Jacobs panikeert niet. "Ik zal geen risico's nemen, maar Suarez zal volgende week wel hervatten", zegt Jacobs in De Standaard.

"Voor De Sutter en Lukaku hebben we nog tien dagen. Niets is onmogelijk. Op stage zag ik De Sutter al veel draaibewegingen maken, maar een knie is delicaat. Deze voorrondematchen zijn de belangrijkste van het jaar, maar bij Anderlecht speel je elke week de belangrijkste wedstrijd van het jaar. De spelers spraken er nog niet veel over, maar de context is anders dan tegen BATE Borisov."

Of spelers niet makkelijker zullen blijven als de Champions League wordt gehaald? "Boussoufa en Biglia hebben mij gezegd dat ze niet a priori weg willen. Polak wil vertrekken, maar zijn besluit hangt niet af van de Champions League", aldus Jacobs.



anderlecht-online forum