Verschueren: "We kunnen concurreren met Club"

DINSDAG, 18 SEPTEMBER 2018, 05:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Michael Verschueren was gisteren te gast in VISTA!. Naast bestuurslid van RSC Anderlecht is Verschueren ook actief binnen de European Club Association (ECA). Daar werkt men momenteel aan een 'Europa League II', liet Verschueren weten. Natuurlijk liet hij ook zijn licht schijnen op Anderlecht en de 1 op 9.

"We zijn het er allemaal over eens dat het beter kan, maar je moet deze ploeg ook tijd geven. We zijn vanop nul moeten beginnen bouwen en kampen dan ook nog eens met enkele geblesseerden. In tegenstelling tot wat er gezegd wordt, gaat het wel de goede kant uit met de ploeg, maar alles vraagt tijd."

"Natuurlijk is de sfeer een beetje bedrukt na die 1 op 9. Elke wedstrijd hebben wel een goeie periode, naarmate het seizoen vordert kunnen we die periodes verlengen, daar ben ik zeker van. En ik ben ervan overtuigd dat we absoluut kunnen concurreren met Club Brugge. We kunnen met deze ploeg mooie prestaties neerzetten. Eens de trainer iedereen ter beschikking heeft kan hij beginnen denken aan oplossingen", aldus nog Verschueren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.