Jacobs: "Cluj tegenstander van CL-niveau"

WOENSDAG, 7 JULI 2010, 13:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond om 18u oefent Anderlecht tegen het Roemeense Cluj. "De keuze hiervoor is erg bewust", zegt Ariël Jacobs in HLN. "Cluj is het soort tegenstander dat mogelijk geloot kan worden in de voorronde van de Champions League."


Cluj werd in mei landskampioen van Roemanië. Ook in 2008 behaalde het de titel en speelde het jaar erop zelfs Champions League.

Jacobs is met 24 spelers afgereisd naar Salzburg, waar de match doorgaat. Mazuch, De Sutter, Wasilewski (allen revaliderend) en doelmannen Cordier en Kudimbana blijven in het basiskamp. Tester Hornero is er wel bij.

Selectie: Badibanga, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Chavarría, Deschacht, Diandy, Kanu, Gillet, Hornero Zapata (tester), Juhasz, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Legear, Lukaku, Mabika, Marecek, Polak, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez.

De elf spelers die straks aan de wedstrijd beginnen, zullen een uur blijven staan. Zaterdag tegen Rapid Wenen komt dan een volledig ander team aan de aftrap.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.