Wasilewski: "Ik vecht tegen de pijn"

DONDERDAG, 1 JULI 2010, 10:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski kwam nog niet in actie in één van de oefenwedstrijden. Hij heeft nog steeds erg veel last van het been dat hij vorig jaar brak. "De pijn wil niet weggaan en dat verontrust mij toch een beetje", zegt hij.


"Rond de plaats waar mijn been gebroken was, ondervind ik de hele tijd hinder. Ik had gedacht dat het beter zou gaan als mijn revalidatie in mijn vakantie iets minder hard zou zijn en ik meer rust had, maar dat was niet zo", vertelt de Pool in een krant uit zijn vaderland.

"Het doet altijd pijn. Thuis natuurlijk een beetje minder, maar eens ik mijn been belast op training is het veel erger. Misschien moet mijn lichaam leren leven met die pijn. Of..."

Toen er even een stilte viel, werd Wasilewski gevraagd of hij vreest voor het einde van zijn carrière. "Neen, neen", klonk het snel. "Ik wil er niet eens aan denken. Ik vecht tegen de pijn, ik bijt op mijn tanden. Een voetballer moet hard zijn."

"Dankzij mijn doorzettingsvermogen kon ik vorig seizoen al even spelen tegen Sint-Truiden. De dokters zeiden dat het zeker een jaar zou duren en na acht maanden stond ik er al. Ik moet blijven werken. Misschien is dit gewoon mijn lot", besloot hij.



anderlecht-online forum