Vindt Anderlecht ook aanvaller bij Trencin?

DONDERDAG, 30 AUGUSTUS 2018, 07:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht wil voor het sluiten van de transfermarkt ook nog een extra aanvaller halen en volgens Het Laatste Nieuws bekijkt het of de spitsen van Trencin opties zijn. Twee namen lijken ons in aanmerking te komen.

Antonio Mance is de centrumspits van Trencin. De 23-jarige Kroaat scoorde vorig seizoen tien competitiedoelpunten in 1195 speelminuten. Dit seizoen staat zijn teller op vier treffers in vier competitiewedstrijden en in de Europa League scoorde hij al zes keer in zeven duels. Hij maakte onder meer een hattrick tegen Feyenoord (4-0-winst). Mance heeft nog een contract tot 31 december volgend jaar. Zijn transferwaarde wordt geschat op 350.000 euro.

Een tweede optie is de Bosniër Hamza Catakovic. Hij is 21 jaar en scoorde dit seizoen al drie keer in de competitie en drie keer in de Europa League. Het contract van Catakovic loopt tot 30 juni 2020 en zijn marktwaarde bedraagt 300.000 euro.

Gisteren legde Anderlecht al verdediger James Alexander Lawrence van Trencin vast.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.