Zuparic ja, Gouano nee en wat met Sanneh?

DINSDAG, 28 AUGUSTUS 2018, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zonder rare wendingen zoals in het dossier Niakaté mogen we vandaag of morgen Dario Zuparic verwelkomen bij Anderlecht. Anderlecht zal 2 tot 2,5 miljoen euro betalen voor de 26-jarige Kroaat. Zuparic kan een contract voor drie jaar tekenen.

Een maand geleden werd Zuparic al eens aangeboden bij Luc Devroe, maar die hield toen de boot af. Hij had toen andere opties. Omdat die dossiers niet vlotten, kwam hij opnieuw bij de verdediger van Rijeka uit. Een eerste bod van 500.000 euro werd weggelachen. Rijeka betaalde in juni immers 800.000 euro om hem definitief aan te trekken. Intussen staat het bod van Anderlecht op 2 miljoen euro. Rijeka wil nog 500.000 euro meer, maar een vergelijk zit eraan te komen.

Het Nieuwsblad twijfelt of Anderlecht na de komst van Zuparic nog doorduwt voor een tweede verdediger. Het Laatste Nieuws denkt van wel. Volgens deze krant is de komst van Prince-Désir Gouano van de baan, maar blijft Anderlecht proberen om Babacarr Sanneh van Midtjylland binnen te halen.



anderlecht-online forum